Fresco medewerkers

Fresco medewerkers

 

 

Fiscaal-juridisch advies:

Wouter de BaatMr. Wouter de Baat RB (1955)
Studeerde fiscaal recht in Leiden en werkte na 1985 bij enkele nationaal/internationaal gevestigde dienstverleners in accountancy en belastingadvies. Werd in 1997 mede-eigenaar van een accountants/ advieskantoor in de Rotterdamse regio. In 2006 richtte hij Fresco op. Hij staat zijn cliënten bij met creatieve en tegelijk degelijke oplossingen. Naast zijn advisering, begeleidt hij de aangiftepraktijk. Hij informeert en verbindt extern ingeschakelde dienstverleners bij het efficiënt inrichten van hun werkzaamheden. 

 

Aangiftepraktijk:

Wouter de Baat

Judith van Keulen (1968)

Judith is ruim 30 jaar werkzaam geweest in diverse financieel – economische functies. Na het volgen van een deelopleiding HBO fiscaal recht heeft zij de switch naar fiscale dienstverlening  gemaakt. Tijdens haar opleiding HEAO bedrijfseconomie werkte zij bij een (overheids) accountantsdienst. Later heeft zij, ook naast haar baan, de opleiding Master in Business Administration gedaan. Zij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in onze aangiftepraktijk.

 

 

Jaarrekeningen en administratieve dienstverlening:

Edwin van der VijverEdwin van der Vijver (1974)
Schakel tussen specialistisch advies en praktijk. Eindverantwoordelijk voor de middelgrote MKB-jaarrekeningpraktijk. Dossiervorming op kantoor en technische puzzels over administratie-inrichting zijn bij hem in veilige handen. Daarnaast staat hij collega's en cliënten bij rond wetgeving en techniek van financiële verslaggeving. Al tijdens zijn opleiding HBO Accountancy werkte hij bij een Rotterdams accountantskantoor. Hij werkt full-time.

naar boven

Silvia MarkusSilvia Markus (1967)
Benut haar meer dan 20 jaar ervaring in de accountancy en hands-on instelling voor efficiënt ingerichte administraties. Verder is ze eindverantwoordelijk voor de loonadministraties die bij Fresco zijn ondergebracht. Silvia werkte eerder als extern en intern boekhouder bij regionale accountantskantoren gevestigd in de Betuwe. Volgde MEAO en behaalde diverse certificaten SPD met als specialisatie loonadministratie. Zij werkt full–time.

naar boven

Anita van der VorstAnita van der Vorst (1972)
Werkt al meer dan twintig jaar in diverse administratieve functies bij bedrijven en financiële dienstverleners. Heeft daardoor gevarieerde kennis van boekhoudpakketten en methoden. Bij Fresco zorgt zij voor up to date administraties en assisteert ze bij daaraan gerelateerde dienstverlening. Anita volgde na haar MAVO- diploma, opleidingen zoals KMBO, Basis Kennis Boekhouden en Praktijk Diploma Boekhouden. Korte opvolgtijden en efficiënte dienstverlening zijn “haar ding”. Zij werkt op maandag, woensdag en donderdag.

naar boven

Secretariaat:

Lianne KroonLianne Kroon (1983)
Onze attente secretariële duizendpoot en receptioniste. Werkte na haar secretaresseopleiding op een notariskantoor. Houdt o.a. dossiervorming en procedures bij en weet alles wat er bij Fresco gebeurt. Zij werkt als moeder van twee kinderen nu part–time: op dinsdag en donderdag.

naar boven